2010. augusztus 3., kedd

Egy kis Marokkó

A régi nagy álmom, hogy egyszer eljutok Marokkóba, minél több mindent megtudok róla, annál inkább. Ennek az ihletésében készült ez a kis fülbevaló is, amelyet egy indiai achát gyöngy díszít a sok kacskaringó között.

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, precíz munka! Gratulálok! ... és drukk, hogy egyszer eljuss Marokkóba! :-)

    VálaszTörlés
  2. Egyszerűen gyönyörű!!!
    Kedvet kaptam, hogy tekergessek én is:-)
    Mutatós darab, az egyszer biztos. Aki ezt felveszi, nem marad észrevétlen!

    VálaszTörlés
  3. Annyira örülök, hogy nektek tetszik, pedig vörösrézből készült. Szerintem vannak olyan színek és anyagok, amelyek különösen jól mutatnak a rézzel. Szegény rezet sokan lenézik, pedig gyönyörű csillogása és árnyalata van.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű szép! Rezet nemigen hordok, inkább ezüstöt, vagy ezüstözöttet, de ha ez az enyém lehetne, nagyon gyakran viselném! :)

    VálaszTörlés
  5. Sesame, ha szeretnéd a tiéd lehet. Azt azért leírom, hogy akasztóval 7 cm hosszú, úgyhogy tényleg egy feltűnő darab. A részleteket megbeszélhetjük az e-mailben.

    VálaszTörlés
  6. Majd ha hazajöttem tárgyalhatunk, de most egy hétre elutazom :)Ami azt illeti,pénzem egy fillér se, laptopra gyűjtök,meg kolis leszek az egyedem-begyedemen, szóval.. :( Lényeg,hogy ne foglald le nekem, ha más kéri nyugodtan add neki,mert nem tudom hogy belefér-e a keretbe :( (a 7 cm kicsit sokanak tűnik,de remélem azért nem nehéz,mert mostanában nem tudok már igazi nagy csüngős füliket hordani,nem bírja a fülem :( )

    VálaszTörlés
  7. Oxi, különben nem olyan nehéz és neked nagyon illene a hosszú hajad miatt, de becsülöm benned, hogy meg tudod állni, hogy ne költsd el a spórolt pénzed, én sajnos az utolsó filléremet is képes vagyok ékszerre elkölteni. Sajnos most is ez történt, már egy fitying sincs a pénztárcámban a Csángó Fesztivál miatt.

    VálaszTörlés
  8. Én szeretem az össze drótot! Tényleg van, amihez különösen jól állnak a rezek! Az ezüstözött szép, meg "nemesebb", de több gond is van vele, pucolni kell...

    VálaszTörlés
  9. Nekem az tetszik az ezüstben, hogy ilyen is (tehát fényes, tiszta és nemes) és olyan is (fekete, komor, öreg) tud lenni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...