2010. augusztus 9., hétfő

Borostyán rombusz

Mint ahogy írtam, fülbevalónak készült, úgyhogy még ki kell találnom egy ehhez hasonló fülbevalót is, bár nem esik nehezemre ilyeneken törnöm a fejem. A borostyán megnevezés csak az üveggyöngy színe miatt van, de nagy álmom valamilyen szép borostyán követ befoglalni. Az alap 1-es rézdrót, belső kacskaringók 0,8-as rézdrót mindez 0,3-as rézdróttal betekergetve.

6 megjegyzés:

  1. Ismét gyönyörű lett!!!! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a kacskaringók benne.

    VálaszTörlés
  3. Ez is gyönyörű! Nem tudok betelni az ékszereiddel! Egyébként az elmúlt években én is elkezdtem szórni a pénzt, rengeteg pénzt kiadok drótokra, gyöngyökre.. De tény és való,másra nemigen költök :)Most hétvégén viszont a maradék pénzemnek is lőttek,mert megyek Mesterségek ünnepére! :)(a másik, aminek még nem tudok ellenállni,a kézműves vásárok, meg a meskás termékek).
    Egyébként amióta elkezdtem ékszereket készíteni,megfogadtam,hogy nem veszek többet, maximum ha nagyon-nagyon jól néz ki,és még csak hasonlót sem tudnék készíteni :)Eddig többé-kevésbé sikerült betartani :)

    VálaszTörlés
  4. Én is ugyanígy vagyok ezzel. A mostani Csángó Fesztiválon is egy rakat pénzt elköltöttem. Még jó, hogy a férjemnek előre szóltam, hogy így lesz, nem érintette annyira rosszul a dolog. És az is úgy van, hogy dróton és gyöngyökön kívül másra én sem nagyon költök, de azokra jócskán. Valahogy nekem is vissza kellene fognom magam ezen a téren, de akkor mi örömöm lenne, ez a hobbim.

    VálaszTörlés
  5. Végül is, jó ez így :) Legalább maradandó értékekre költünk..és valamire úgyis elmegy a pénz! :)
    Ma sikerült eladnom 4 fülbevalót..az árát fülbevalóra költöm és a mesterségek ünnepére.. :D Most arra próbálok törekedni,hogy az ilyen kiadásaim, és a "bevételeim" nagyjából egálban legyenek, már azzal is tökéletesen elégedett lennék.. :)

    VálaszTörlés
  6. Nézz be a blogomba, vár Rád ott vmi:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...