2010. július 18., vasárnap

Díj

Köszönöm még egyszer, hogy Sesame rám gondolt, és nekem adta ezt a díjat, tehát 7 dolog amit tudni lehet rólam. Végig gondolva, nehezen írok magamról, nem tudom 7 dolgot össze tudok-e majd szedni.


1. Kicsit szórakozott tudok lenni, egyszer az otthoni papucsomban indultam el az iskolába, kb. fél úton vettem észre, és inkább visszafordultam, mint hogy kinevessenek.

2. Imádom a virágokat, virágkötő szerettem volna lenni, ehelyett közgazdász lettem, de még nem késő változtatni, még csak holnap leszek 30. (húúúú de sok)

3. Fényképezni is szeretek, és mióta van egy jobb gépünk, mindent fényképezek. Az utóbbi pár napos nyaralásról kapásból 500 fotót sikerült készítenem.

4. Visszavonhatatlanul romantikus vagyok, legszívesebben a XIX. század végén élnék, amikor még azokat gyönyörű ruhakölteményeket és kalapokat hordták, na és kesztyűt valahogy imádom őket.

5. A fantasy világa is rabul ejt, talán emiatt is léptem be egy helyi íjász egyesületbe, valahogy olyan más lesz minden, amikor felveszem a ruhákat és minden kelléket, olyan erősnek és bátornak érzem magam tőle.

6. Hogy mitől félek a legjobban, talán attól hogy a szeretteimnek bármilyen baja lesz és nem tudok rajtuk segíteni.

7. Úgy érzem mindenem meg van ami kell, nem vágyom többre, csak arra hogy ezek megmaradjanak nekem.

Kinek is adjam tovább, legszívesebben mindenkinek adnék, mert aki képes ilyen blogot érdekesen, és szépen megtölteni megérdemli ezt a díjat.

Így a díjat kapja:

1. Gesztner
2. Bomboniera
3. Crazychick (Drótkütyük)

4. Pryng
5. Lonci
6. Grety-g
7. Granatalma

8 megjegyzés:

  1. Abszolút megérdemelted ezt a díjat! :) Sok érdekeset tudhattam meg rólad most! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szoval kicsit elírtam:) Köszönöm,bár nem látom itt a nevem,lehet nem is nekem szántad.:))))
    Milyen gépet vettetek?Én is szeretek fotózni..

    VálaszTörlés
  4. Gréty ne hari, de homokszem akadt a gépezetbe, mármint az enyémbe, persze neked is adtam díjat. Különben Fuji1000-et vettünk 1 éve, persze azóta már vannak jobb verziók is, de a makro felvételeket, tehát a totál közelit nagyon ki tudom rajta használni az ékszerek fényképezésénél.

    VálaszTörlés
  5. :) Köszönöm,igérem kiteszem a másikkal együtt.:)
    Biztos jó kis gép..én is szeretek fotózni szerettem volna egy nagyon szuper gépet de arra még gyűjthetek ..azért amit végül vettem is nagyon megfelel nekem.:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon kedves vagy, köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon köszönöm a díjat, és egyben elnézésedet kérem, hogy csak most teszem ezt. Egy kissé elfoglalt voltam az elmúlt napokban:-)
    Még egyszer köszönöm a megtiszteltetést:-)

    VálaszTörlés
  8. Tényleg szívesen adom nektek, mert igazán megérdemlitek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...