2010. október 27., szerda

Sárga rózsa

Ez a gyűrű is egy őszi hangulat eredménye, mostanában imádom ezeket a mélyebb sárga színeket is, ezért került ennek a rózsa gyűrűnek a közepébe.

Imádni való korall

Ez már a második fülbevaló, amit ezzel a gyöngyörű sötét piros korall készítek. Nagyon szertem ezet a színt, főleg így az ősszel. Ez a minta az előbbi lápis gyűrűé, csak most kiterítettem.

2010. október 25., hétfő

Egy másik lápis lazuri gyűrű

Ezt a gyűrűt saját magam részére készítettem, aztán annyira megtetszett a minta, hogy türkiz kővel készítettem egy másik gyűrűt is. Végül az elsőt tartottam meg.

2010. október 21., csütörtök

Rendelésre

Ezt a nyakéket, rendelésre készítettem. Elég nehézkesen ment, már mint nem az elkészítés és nem is az ötlet, hanem hogy beszerezzem hozzá a megfelelő swarovski kristályokat. Ez majdnem két hét volt. Úgy érzem akinek készítettem, annak tetszik remélem majd szívesen is hordja és elcsábít benne jó pár helyes pasit.

2010. október 17., vasárnap

Sárgaréz karika

Ezt ez egy kedves ismerősőmnek készítettem megrendelésre, mert ő imádja a nagyméretű fülbevalókat, erre az anyagra pedig azért esett a választás, mert talán ez megy legjobban az arany nyakláncához. A fülbevaló átmérője kb. 4 cm, úgyhogy elég feltűnő darab, remélem neki is igazán tetszett.

Kék gyűrű próbálkozás

Megmondom a képzeletemben sokkal szebb volt, vagyis inkább másabb, de azért meg akartam nektek mutatni ezt az amúgy szép kis gyűrűt. Ezüstözött ékszerdrótból és egy nagy lápisz lazuri gyöngyből készítettem. Azt nem tudom, hogy fogom-e hordani, de azért jó volt készíteni.

2010. október 6., szerda

Rózsakvarc mandala

Ugyancsak szíves, de most rózsakvarc gyöngyökkel van díszítve ez a medál. Nagyon nehezen válok meg tőled, de ezt a nyakláncot a Meskán is megtalálhatjátok.

Ametiszt medál

Már említettem, hogy mostanában nagyon imádom a szív motívumokat, ennek alapján készítettem ezt a nyakláncot magamnak. Egy 8 mm-es fazettált ametiszt gyöngy van a medál közepén. Gyönyörű színe van, amikor rávetődik a fény, szinte csillog.

2010. október 2., szombat

Türkiz cseppek

Ez a kő adta magát, vagyis adta a fülbevaló formáját, ami így ugyancsak csepp alakú lett. Imádom ezeket a dús mintákat, biztos hogy készítek még hasonlót.

Macsek

Már nagyon régen tervezem, hogy felteszem macsekot, de valahogy ez a blog nem akart engedelmeskedni és mindig lefagyott amikor fel akartam tölteni a képet. Talán most sikerül. Ilyen cicust is készítettem már ajándékba Gretynek, de most ez kisebb lett egy picivel és aventurin gyöngy szemei vannak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...